21 Mart 2013 Perşembe

ONLİNE KAZANÇ FORMÜLÜ











okfsadepayment


Merhaba, ben Erün Albayrak.
Günümüzün en akılcı online kazanç formüllerini kullanarak, sadece bir bilgisayar ve internetin sayesinde nasıl yüksek kazançlar elde edebileceğini öğrenmek istermiydin?.. hem de sıfır sermaye ile ve dilediğin zaman dilediğin yerden çalışarak!

Bilindik, sürdürülebilirliği olmayan, cılız yöntemlerle internetten birkaç kuruş kazanmaktan bahsetmiyorum. Şu anki kazancını katlayacak kendi online işini yapmaktan bahsediyorum…ve bunu yaparken hem çok kazanmaktan hem de kazanırken milyonlarca insanın hayatında fark yaratmaktan bahsediyorum.
Kulağa “doğru olamayacak kadar güzel” gelebilir ama kolayca uygulayıp hızlı sonuçlar alabileceğin online iş modelleri ve kazanç formülleri sayesinde internet üzerinden çok yüksek kazançlar elde etmek bir hayal değil, tam aksine tüm dünyada sayısız “başarı hikayesi” yaratan günümüzün en büyük gerçeklerindendir!
Amacın, ister internet üzerinden ek bir gelir elde etmek isterse de çok yüksek kazançlar getiren kendi online işinin sahibi olmak olsun; bunu nasıl yapabileceğini bu sayfada seninle paylaşacağım.
“Erün Albayrak kimdir ve seni neden dinleyeyim?” diye soruyor olabilirsin.
Aslında kim olduğumdan çok senin için ne yapabileceğim önemli ama yine de “adet yerini bulsun” diyelim ve çok kısaca bahsedeyim.
Doktorların hakim olduğu bir ailede geleneği bozup Endüstri Mühendisliği okudum. Daha sonra Amerikada Mühendislik İşletmesi üzerine master yapmaya gittim. Okul, iş tecrübesi, çalışma hayatı derken Amerikada yaklaşık 10 yıl kaldım ve sonrasında ülkem Kıbrıs’a temelli dönüş yaptım. Aile bağları ağır bastı sanırım.
Döndükten sonra, çok iyi bir şirkette, güzel bir pozisyonda, piyasaya göre maddi manevi çok iyi imkanlarla çalışmaya başladım.
Aslında sevdiğim bir işim vardı, “çok ufak” birkaç ayrıntı hariç…


  • Çok yoğun çalışıyordum, hayatımda hiçbirşeye vakit kalmıyordu… ve tüm bunlar başkalarını başarıya ulaştırmak ve başkalarını zengin etmek içindi.
  • Maaşlı bir işte çalışarak, bilgi ve emeğimi zaman bazında satıyor ne olursa olsun ancak maaşım kadar kazanabiliyordum.
  • Günümü nasıl geçireceğim, gerçekten ne istediğimden çok başkalarının ağzından çıkacak kelimelere, anlamsız istek ve kurallara bağlıydı.
  • Hayat boyu ay sonu gelecek maaşı bekleyerek o tempoda çalışmaya devam etmek, hayat anlayışımdaki büyük resmi hiçbir şekilde tamamlamıyordu. Hayattaki hedef ve hayallerime ulaşmanın yolu o şekilde bir hayatı sürdürmekten geçmiyordu.
Hayat bu olmamalıydı.
Çoğu insanın sorgulamadan kabullendiği bu durum bana hiç ama hiç mantıklı gelmiyordu. Bu hayatı daha akılcı yaşamanın mutlaka başka bir yolu olmalıydı…
Kendi işimi kurmak istiyordum. Kararlarımı kendim vermek, hayattaki seçimlerimi kendim yapmak.. ve tabi ki rahat rahat yaşayabilecek kadar kazanmak.
Ama bu iş ne olmalıydı?
Ne çok sağlam bir sermaye ile iş açabilecek kadar yüklü bir param ne de beni direk şirketinin başına geçirecek iş adamı bir babam, amcam veya akrabam vardı. Aile, aile değil ki Albayrak Tıp Fakültesi mübarek. İşin şakası bir yana, açıkcası, zaten istediğim de bunlar değildi.
Öyle bir iş olmalıydı ki;

Bana, para engelsiz keyifli bir hayat, özgür bir yaşam, kendime ve çevremdekilerine en iyisini sunabilme imkanı sağlamalıydı. Tabi ayni zamanda büyük sermaye gerektirmeyecek, beni mutlu edecek işi yapabilme imkanını bana sağlayacak, hayata bakışımla örtüşecek, hayatta keyif aldığım şeyleri sık sık yapabilmem için gerekli zaman ve imkanı bana sağlayacak bir iş olmalıydı…
Yani kısacası, istediğim “imkansız” bir işti.
Belki de gerçekten ben, çevremdeki birçok insanın, herkesin özenerek baktığı işimden istifa ettiğim zaman dedikleri gibi “aklımdan zoru olan” ve “hayalci” biriydim.
Öyle miyim bilmiyorum, ama bildiğim bir şey var ki…
Bu imkansız dediğimiz, inanılmaz ve bir o kadar da fırsatlarla dolu akılcı iş, dünyada hergün yeni başarı hikayeleri yaratan “Online Business” yani Online İş’ti!
Sadece eski bir laptop ve sınırlı internet bağlantısı ile Babaannemin mutfak masasından kurduğum ilk online işimin, dünyanın dört bir yanından binlerce insanın hayatını değiştirecek bir online şirkete dönüşebileceğini açıkcası ben de tahmin etmemiştim. Üstelik bu online şirketi hala sadece bir bilgisayar ve internet bağlantısı ile yönetebiliyorum. Tek fark artık Babaannemin mutfak masasından evimin çalışma odasına terfi etmiş olmam. Aslında nerede olduğumun çok bir önemi de yok, çünkü online iş modelleri sayesinde bilgisayarımı taşıyabildiğim her yer “şirketim” olabiliyor.
Peki ama “Online İş” nedir? Nasıl çalışır?.. ve sen de sadece bir bilgisayar ve internet sayesinde nasıl yüksek online kazançlar elde edebilirsin?
Online İş, internetin gücünü, bize sunduğu imkan ve fırsatları kullanarak kazanç elde etmek diye tarif edilebilir. Bir başka değişle, internet üzerinden para kazanmak.
Internetten para kazanmak ilk anda insana çok inandırıcı gelmiyor biliyorum, ama bu şekilde düşünmenin neden yapabileceğin en büyük hatalardan biri olduğunu biraz sonra anlatacağım.
“Online iş mi olur, adam gibi doğru dürüst gerçek bir işin olsun” ve bu gibi önyargılar artık global dünyada çok komik yaklaşımlardan öteye geçmiyor… hatta bu tür dünyadan bihaber söylemler online kazanç sağlayan akılcı girişimciler arasında eğlence konusu oluyor. Online iş, hiç küçümsenecek birşey değil, aksine günümüzde, klasik işletmelere göre çok daha akılcı ve etkili bir kazanç modelidir.
Dünyada, sadece bilgisayar ve interneti sayesinde çok yüksek kazançlar elde eden online girişimcilerin sayısı her geçen gün artıyor. Üstelik bunun için Harvard mezunu veya özel yeteneklere sahip biri olman gerekmiyor.
Online işin maaşlı işe ve klasik işletmelere göre birçok artısı var. Çok kısaca birkaç tanesine hemen değinelim istersen;
  • Birkere tamamen esnek. Sabah gıcık gıcık durmadan çalan alarmlar ve sonrasında stres içerisinde yarış atı gibi işe yetişmeye çalışmak yok. Bilgisayar ve internetinin olduğu her yerden çalışabiliyor, keyif aldığın işi yaparken kar marjı çok yüksek bu iş modeli sayesinde hiç küçümsenmeyecek (hatta kıskanılacak) kazançlar elde edebiliyorsun.
  • Kendi işinin patronu oluyorsun ve artık hayatını başkalarının değil kendi kurallarına göre yaşıyorsun.
  • Internet sayesinde, ayni anda milyonlarca kişiye ulaşıp ürün ve servislerini onlara kolaylıkla sunabiliyorsun… hem de sadece bir tıkla ve sıfır denebilecek bir maliyetle.
  • Online işin sen uyurken bile sana kazandırmaya devam ediyor… hem de başında duracak birine ihtiyaç duymadan, tamamen otomatize edilmiş şekilde! Fiziksel bir şirketi 7/24 açık tutmayı bir dene istersen veya da maaşlı işinde 24 saat mesaiye kalmayı.
  • Klasik bir şirkette olduğu gibi ofis, kira ve diğer birçok sabit giderin yok.
  • Online işini kurmak, yönetmek ve büyütmek için ihtiyacın olan kullanımı kolay tüm destek araçlar internet üzerinde mevcut… hem de birçoğu ücretsiz olarak!
  • Online İş ile maaşlı işlerde olduğu gibi zamanını satmıyorsun. Para için çalışmak yerine, paranın nasıl çalıştığını öğreniyorsun!
Şimdi gelelim asıl soruya… nasıl online kazanç elde edeceksin?
En basit şekliyle anlatmaya çalışayım…
İnsanların hayatına değer katacak, onların sıkıntılarına çözüm üretecek veya mutluluklarını artıracak; kısacası, insanların hayatında fark yaratacak ürün ve servisleri internet üzerinden onlara sunarak.
Bunun 2 temel yolu var;

Süreç çok basit…
İnsanlar internet üzerinden web sayfanı ziyaret ediyor (hiç web siten olmadan bile online kazanç elde edebilirsin). Bu ziyaretçi akışına “trafik” diyoruz. Daha sonra bu ziyaretçiler ürünlerinden faydalanmaya karar veriyor, ödemelerini online olarak gerçekleştiriyor ve dijital ortamda ürün veya servislerine ulaşıyor.
Bu arada, mutlaka senin kendine ait ürünlerin olması gerekmiyor, biraz önce bahsettiğim gibi başka online ürünlerin satışına aracı olarak da komisyon kazanabiliyorsun. Buna da Affiliate Marketing (Online Satış Ortaklığı) deniyor. Bu iş modeli özellikle son 10 yıl içerisinde dünyanın en akılcı kazanç modellerinden biri konumuna geldi ve online girişimcilere inanılmaz kazanç kapıları açtı.
Affiliate Marketing sistemi aslında çok basit bir olgu üzerine kurulmuştur…
Herhangi bir internet kullanıcısı, internette paylaştığın sana özel satış ortağı linkini tıkladığı zaman ilgili ürünün satış sayfasına yönlendiriliyor ve satış gerçekleştiği takdirde, kazanç, sen ve ürün sahibi arasında daha önceden belirlenen oranlarda paylaşılıyor. Dijital ürünlerde bu oran çok yüksektir, ortalama %50 civarındadır. Bu da 200TL’lik bir üründen satış başına 100TL kazanabiliyorsun demektir… tek bir link paylaşarak!
En çok karşılaştığım sorulardan biri de “bu işten ne kadar kazanabilirim?” oluyor.
Açıkcası bu konuda net bir rakam vermem çok gerçekçi olmazdı. Bu biraz da sana, bu işe ne kadar zaman ayıracağına ve belki de hepsinden önemlisi öğreneceklerini hayata geçirip geçirmeyeceğine bağlı. Ama istersen gel çok kabataslak bir hesap yapalım…
Çok kabataslak bir hesap, tek ürün, düşük fiyat, düşük rakamlar ama buna rağmen ortaya çıkan ortalama 2.000TL maaşlı bir kişinin ancak 4 yılda kazanabileceği para.
İlk anda bu rakamlar inandırıcı gelmeyebilir ama biraz sonra konuşacağımız online kazanç formülleri sayesinde dünyada bu rakamların çok çok üzerini kazanan milyonlarca insan var. Tabi ki bu “herkes kazanabilir ve kesinlikle kazanacaktır” anlamına gelmiyor. Önemli olan bunu nasıl yapabileceğini bilmek, sana arzu ettiğin sonuçları sağlayacak model ve stratejileri doğru kaynaklardan öğrenip bunları hayata geçirmek.
Böyle bir işin olduğunu hayal et…

  • Neredeyse sıfır sermaye ile kurulsun, ofis, kira, vs. gibi sabit giderleri olmasın
  • Dünyanın her yerinden yönetilebilsin
  • 7/24 açık olsun ve hiçbir çalışana ihtiyaç duymadan otomatize şekilde sana kazanç getirmeye devam etsin
  • …ve tüm bunları yapabilmek için tek ihtiyacın bilgisayarın olsun!
Başarılı bir “online girişimci” olarak milyonlarca insanın hayatını değiştirirken hayal bile edemeyeceğin kazançlar elde edebilirsin…
Peki bunu nasıl yapacaksın?
İşte Online Kazanç Formülleri programını da bunun için hazırladım. Amaç, bu aşamada ihtiyacın olan herşeyi sana öğretmek.
Online Kazanç Formülleri Temel Program
Günümüzün En Akılcı Online Kazanç Formüllerini Kullanarak Internet Üzerinden 7/24 Kazanç Elde Etmenin Sırları… Hem De Sıfır Sermaye İle ve Dilediğin Yerden Dilediğin Zaman Çalışarak!
Sadece bilgisayarın ve internet sayesinde sana nasıl yüksek online kazançlar elde edebileceğini öğreten Online Kazanç Formülleri 15 bölümden oluşan bir online eğitim programı.
İstersen gel Online Kazanç Formülleri programının bu 15 temel bölümünde ne gibi içerikler bulacağını ve neler öğreneceğini kısaca konuşalım.




Online Kazanç Formülleri programının içeriğinde yazılı dokümanlar, ses dosyaları, videolar ve online kazançla ilgili daha birçok eğitim içeriği ve kaynak bulacaksın. Bu içeriklerin hepsi tamamen dijital dolayısı ile bilgisayarının önünden kalkmadan hepsine saniyeler sonra ulaşabilir ve internetten yüksek online kazançlar elde eden başarılı bir online girişimci olmanın inceliklerini hemen öğrenmeye başlayabilirsin.
Bunun için tek yapman gereken aşağıdaki butona tıklayıp Online Kazanç Formülleri üyelerine özel alana erişmen.
okfsadepayment

Online Kazanç Formülleri programında seninle paylaşacaklarım, sağdan soldan duyma yarım yamalak bilgilerin derlenmesi değil, tam aksine benim de yıllardır İngilizce olarak yaptığım tüm online işlerimin temelindeki bilgilerdir.
Online Kazanç Formülleri programı, online kazanç dahil birçok değişik alanda kişilere ve şirketlere online eğitim ve danışmanlık hizmetleri sunan kendi şirketimin online ürünlerinden biridir. Bunu, Online Kazanç Formülleri’ni internette satılan, hiçbir gerçek tecrübeye dayanmayan işe yaramaz bazı ürünlerle karıştırma ve karşılaştırma diye söylüyorum.
Hedefin ister sadece ek bir gelir, isterse de interneti kullanarak belli bir alanda marka olup, yüksek kazançlar elde eden kendi online işinin sahibi olmak olsun; Online Kazanç Formülleri’de seninle paylaşacaklarımın seni bu hedeflere götürebilecek bilgiler olduğunu biliyorum.
Tüm bu konuştuklarımızın hayatında yaratabileceği farkın değeri nedir sence?
Büyük ihtimalle çok büyük bir rakamdır.
Ama bu işte henüz yeni olabileceğini düşünerek ve sadece maddi sebeplerden dolayı günümüzün bu en akılcı kazanç fırsatını kaçırmanı istemediğim için Online Kazanç Formülleri’ne inanması güç bir fiyat belirledim.
Online Kazanç Formülleri’ne bugün için sadece 97 TL’ye sahip olabilirsin. Hayatta nelere ne paralar harcadığımızı düşünürsen bunun hayatında verilecek en kolay kararlardan biri olacağına eminim.
Online Kazanç Formülleri hazırladığım ilk Türkçe ürün ve bu aşamada benim için paradan daha önemli birşey var; gerçek başarı hikayeleri yaratmak.
Ben bu konu ile ilgili kendimi özellikle Amerika ve İngilteredeki kaynak ve bağlantılarımla artı oralardan aldığım online ürünler, katıldığım seminer ve eğitimler, hatta aldığım koçluk ve mentorluklar ile geliştirdim. İnanması zor gelebilir belki ama kendimi bu konularda geliştirmek için şimdiye kadar $50,000′ın üzerinde para harcadım, hala da harcamaya devam ediyorum. Online iş gerçekten her yönüyle yüzyılın en akılcı ve en karlı iş modellerinden birisi… ve eğer doğru adımları atarsan sana harcadığının kat ve kat fazlasını getirecektir.
Bu fırsatı çok geç olmadan yakalamalısın, en azından bir adım atıp denemelisin, kendine bu şansı vermelisin.
…ve bunun için tek yapman gereken aşağıdaki butonu tıklayarak Online Kazanç Formülleri’ne sahip olmak.

okfsadepayment
Eğer evinin konforunda öğreneceğin Online Kazanç Formülleri’ne bugün sahip olmaya karar verirsen, temel programın yanında şimdi bahsedeceğim BONUSLARA da ücretsiz olarak sahip olacaksın.

Özetlemek gerekirse;
15 bölümden oluşan temel program ve en az temel program kadar değerli, ücretsiz sahip olacağın bonuslar… artı OKF üyelerine özel içerikler!
Online Kazanc Formülleri Programı

Tüm bunlara ulaşmak için tek yapman gereken aşağıdaki tuşa tıklayarak sunulan birçok ödeme seçeneği ile ödeme işlemini aradan çıkarıp OKF üyelerine özel alana erişmen.
okfsadepayment
Ama, Online Kazanç Formülleri’nin herkese göre olmadığını bilmeni istiyorum ve eğer şimdi sayacaklarımdan biriysen, Online Kazanç Formülleri’ni satın almanı tavsiye etmiyorum!
Dünyada büyük bir patlama gösteren online iş ve kazanç modellerinin çok kısa zamanda Türkçe alanlarda da herkesin çok konuşacağı büyük başarı hikayeleri yaratacağına inanıyorum. Online Kazanç Formülleri’nin amacı sana bu kapıyı açmak. Başarıya giden bu değişimin bir parçası olup olmamak senin kararın.

Son olarak;
Gerçekten birşeyler katamadığım kimseden tek kuruş bile almak benim hayat anlayışımda yok. O yüzden herhangi bir sebepten dolayı OKF’nin verdiğin paraya değmediğine inanırsan tek yapman gereken 30 gün içerisinde bana ulaşman. Sana, anında tüm paranı geri iade edeceğim…öğreneceklerin de benden sana belki hayatının ileriki yıllarında kullanabileceğin bir hediye olarak kalsın.

okfsadepayment
Kaybedeceğin hiçbirşey yok! OKF işe yaramaz bilgilerle dolu bir ürünse zaten paranı geri alacaksın. Ama ya online iş, sadece kazancını değil hayatını da tamamen değiştirebilecek bir güce gerçekten sahipse?
Bana değil, kendine bir iyilik yap ve en azından ileride “keşke” dememek için ayağına kadar gelen bu fırsata bir şans ver.

Yalnız OKF’nin fiyatı ne kadar bu şekilde kalır bilmiyorum, yarın bu sayfayı ziyaret ettiğinde bu fırsatı bulabileceğini gerçekten garanti edemem.

OKF programına sahip olmak için tek yapman gereken aşağıdaki butona tıklayıp ürünü satın almak ve OKF üye hesabını oluşturmak. Sadece 2 dakikanı alacak bu işlemden sonra OKF üyelerine özel, güvenli alana erişeceksin…dünyanın neresinde istersen ol, saat kaç isterse olsun hiç farketmez!
okfsadepayment

Online İş sadece para ile ilgili değil aslında; özgürlükle, zamanla, sevdiklerine sunabildiklerinle, “mecbur” olduğun değil “seçtiğin”hayatı yaşayabilmekle ilgili.
Umarım hiç sorgulamadan kabullendiğimiz ve monoton döngüsü içerisinde kaybolduğumuz günlük hayattan bir an olsun uzaklaşıp geleceğin ve hayallerin için “bugün” birşeyler yaparsın.
Kararın ne olursa olsun, geleceğini başkalarının küçük beyinlerinin değil senin büyük hayallerinin çizmesini diliyorum.
Zamanını ayırıp okuduğun için teşekkür ederim. Umarım bir süre sonra başarı hikayeni insanlarla paylaşırken, bu anı “hayatının dönüm noktası” olarak anlatırsın.
Online Kazanç Formülleri’nde görüşmek üzere…

okfpayment3d

Online Kazanc Formülleri Programı

okffirsatpayment

Not-1: Online Kazanç Formülleri tamamen dijital bir eğitim programıdır. Bu sebeple, dakikalar sonra OKF katılımcılarına özel alana erişebilir tüm içerikleri anında bilgisayarına indirip (veya OKF üyelerine özel alanda inceleyip) internet üzerinden yüksek kazançlar elde eden başarılı bir girişimci olmanın inceliklerini hemen öğrenmeye başlayabilirsin.
Not-2: Bu özel fiyat ne kadar sürer bilmiyorum, yarın bu sayfayı ziyaret ettiğinde bu fırsatı kaçırmış olabilirsin. Gerçekten bu konuyu öğrenip online işini yaparak internet üzerinden kazanç elde etmek konusunda ciddiysen, bence daha fazla vakit kaybetme ve en azından dene. Nasıl olsa hiçbir riskin yok!
Not-3: Herhangi bir sorun veya sana yardımcı olabileceğim bir konu olursa aşağıdaki “İletişim” linkini tıklayarak bana dilediğin zaman ulaşabilirsin.
Not-4: Günümüzün en akılcı online kazanç formüllerini kullanarak, sadece bir bilgisayar ve internetin sayesinde nasıl 7/24 kazanç elde edebileceğini öğrenmek istiyorsan OKF senin için hazırlanmış bir program. Yok eğer “ben başkalarının emri altında çalışmaktan, istediğim zaman istediğim şeyi yapamamaktan, aileme ve sevdiklerime yeterince vakit ayıramayıp onlara hakettikleri hayatı sunamamaktan memnunum” diyorsan o da senin kararın tabi. Bu fırsatı evinin konforunda bilgisayarına kadar getirip sunmak benden, bu adımı atıp atmamaya karar vermek senden.
Not-5: Online Kazanç Formülleri’ni satın alıp herhangi bir sebepten dolayı verdiğin paraya değmediğine veya da işe yaramaz bilgilerle dolu bir ürün olduğuna inanırsan; tek yapman gereken 30 gün içerisinde bana ulaşman. Değer katamadığım kimseden tek kuruş dahi almak benim hayat anlayışımda yok, o yüzden öyle bir durumda sana tüm paranı geri iade edeceğim.





1 yorum:

  1. Kurma.Website

    Siz de hemen website kurmak istiyorsanız tıklayın ve web site kurmak nasıl yapılır hemen öğrenin. Kurma.Website adresimiz aracılığı ile hemen website kurmaya başlayın. Ücretli, ücretsiz web site kurma işlemlerini anlatan sitemiz sayesinde hemen işlemlere başlayın.

    Site: https://kurma.website/

    YanıtlaSil

Text Widget

Copyright © ONLİNE KAZANÇ FORMÜLLERİ | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com